Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

Historie Langeland-Borgman

In 1917 werd installatiebedrijf Langeland opgericht door dhr. Langeland. Het bedrijf werd gevestigd aan de Rijnsestraat te Coevorden.


In 1974 werd het bedrijf overgenomen door dhr. W. Borgman en werd de bedrijfsnaam veranderd in Langeland-Borgman B.V. Het bedrijf telde bij de overname 10 personeelsleden.

In 1993 heeft dhr. W. Borgman het bedrijf verkocht aan zijn zoon, de huidige directeur, John Borgman. Op moment van overname waren er 12 personeelsleden in dienst bij Langeland-Borgman B.V.


In de loop der jaren kende het bedrijf een gestage groei en liep het aantal personeelsleden op. Langeland-Borgman groeide steeds meer uit zijn ‘jasje’ en het bedrijfspand aan de Rijnsestraat werd al snel te klein. Door de aanhoudende groei van het bedrijf is Langeland-Borgman in april 2000 verhuisd naar het huidige bedrijfspand aan de Krimweg te Coevorden.

Momenteel telt het personeelsbestand van Langeland-Borgman 25 personen.

 

Vakkundige, betrouwbare en loyale medewerkers

Mede door de vakkundige, betrouwbare en loyale medewerkers is er bij Langeland-Borgman geen verloop onder het personeel. Hiermee heeft Langeland-Borgman een stevig fundament gelegd voor een stabiele bedrijfsvoering.

  

 

Huidige bedrijfspand aan de Krimweg te Coevorden

Nieuws

/nieuws/bereikbaarheid-tijdens-de-bouwvak Beste klant, beste relatie,    Tijdens de bouwvak is ons kantoor van 28-07-2016 tot en met 21-08-2016 gesloten.  Van...
/nieuws/dorpskerk-sleen Bij de oude dorpskerk in Sleen hebben wij de natuurleien en de loden hoekkepers weer in ere hersteld, mooi stuk vakwerk en oud ambacht...
/nieuws/254-mtr-zinken-goot Wij vervangen de zinken goten bij zorginstelling "de Tangenborgh" aan het Beneluxplantsoen in Coevorden. Totale lengte van de te verv...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.