Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

Zonnepanelen

De zon is een van de krachtigste energiebronnen op deze aarde! En nog steeds zijn er veel te weinig mensen die gebruik maken van deze gratis energiebron.

 

Gemakkelijk en snel uw eigen stroom opwekken

Zonnepanelen zijn zogenaamde 'fotovoltaïsche installaties' (PV-installaties). Deze zonnepanelen zetten het zonlicht, dat op de panelen valt, om naar elektrische stroom. De duurzaam zelfstandig opgewekte stroom kunt u gebruiken voor uw huishouden of terugleveren aan uw energieleverancier.

 

Wanneer u zonnepanelen installeert wekt u energie op (uitgedrukt in kilowattuur: kWh), en hoeft die energie niet in een krachtcentrale worden opgewekt. Mede door deze duurzame uitvinding kunnen de volgende generaties ook nog genieten van een leefbare en gezonde aarde.

 

Vanwege de hoeveelheid zonnestraling overdag - en vooral in de middag - zorgt de opgewekte stroom uit uw zonnepanelen- installatie voor een afname van de capaciteitsvraag van energie krachtcentrales. U gaat op dat moment dus minder stroom afnemen omdat u uw eigen stroom aan het opwekken bent.

 

Alle voordelen van zonnepanelen op een rij: 

 

Uw energie rekening verlagen en meer weten wat voor u de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuws

/nieuws/bereikbaarheid-tijdens-de-bouwvak Beste klant, beste relatie,    Tijdens de bouwvak is ons kantoor van 28-07-2016 tot en met 21-08-2016 gesloten.  Van...
/nieuws/dorpskerk-sleen Bij de oude dorpskerk in Sleen hebben wij de natuurleien en de loden hoekkepers weer in ere hersteld, mooi stuk vakwerk en oud ambacht...
/nieuws/254-mtr-zinken-goot Wij vervangen de zinken goten bij zorginstelling "de Tangenborgh" aan het Beneluxplantsoen in Coevorden. Totale lengte van de te verv...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.