Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

Centrale Verwarming

Langeland-Borgman levert en installeert al jaren complete centrale verwarming installaties voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Bij centrale verwarming installaties kan gedacht worden aan:

- Cv- ketels
- Vloerverwarming

- Warmwatersystemen 

Ventilatiesystemen (warmteterugwinning)

Zonneboilers 

 

Onze service:   24 uur per dag - 7 dagen in de week

Langeland-Borgman staat 24/7 met onze gecertificeerde monteurs voor u klaar om uw cv-ketel of warmwatertoestel in een optimale conditie te houden zodat uw comfort gegarandeerd blijft.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. Om verzekerd te zijn van een goede zorg kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

 

Voor het vervangen van uw cv-ketel, warmwatertoestel of lokale verwarming bent u bij Langeland-Borgman in Coevorden aan het juiste adres! Langeland-Borgman opereert altijd onder het motto “wij laten u niet in de kou staan”. Ook wanneer uw ketel het plots begeeft, leveren en installeren wij binnen 48 uur een nieuw energiezuinig toestel.

 

Onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk voor een veilige woonomgeving en een langere levensduur!

Een cv-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning geeft. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat uw cv-ketel verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw cv-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo wordt er onnodig gas verbruikt en kunnen er storingen optreden. Om dit te voorkomen is periodiek onderhoud zeer belangrijk. Door middel van de juiste onderhoud realiseert u een langere levensduur van uw cv-ketel. Om verzekerd te zijn van een gezonde en zekere woonomgeving kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. 

Nieuws

/nieuws/vakantieperiode Namens al onze medewerkers wensen wij u een fijne vakantie!! Vanaf 1-8 zijn we met een beperkte bezetting aanwezig voor eventuele stor...
/nieuws/installeren-van-1-600-zonnepanelen-in-hardenberg Heuver Bandengroothandel zet de knop op Energieneutraal   Maandag 15 januari jl. zette burgemeester Snijders van Hardenberg bij...
/nieuws/overname-elektra-afdeling-hemmes-langeland   Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over Coevorden  Langeland-Borgman Installatietec...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.