Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

LED verlichting

 

Doordat wij een modern installatiebedrijf zijn, dat meebeweegt en anticipeert op de toekomst zijn wij ook instaat om voor de milieubewuste klant LED-verlichting toe te passen. LED-verlichting is uiterst efficiënt, duurzaam, milieuvriendelijk en van nature regelbaar. 

 

Besparen met LED verlichting

Met LED-verlichting bespaart u aanzienlijk op energie. Niet alleen thuis, maar ook bedrijfsmatig is LED-verlichting sterk in opkomst. Wist u dat 35% van de energiekosten van een bedrijf toe te schrijven is aan de verlichting? Hier kunt u dus een grote besparing realiseren.

 

Nog meer voordelen 

Een LED lamp gaat afhankelijk van de ruimte waar het hangt, 50.000 tot 100.000 branduren mee. Dit is minimaal 50 keer zo lang dan een normale gloeilamp. Deze heeft namelijk een levensduur van ongeveer 1.000 branduren. Dit scheelt investeringskosten voor het vervangen van verlichting. Een ander voordeel van LED-verlichting is dat deze zeer makkelijk in gebruik zijn. De lampen hebben een zeer snelle responstijd waardoor u niet hoeft te wachten totdat de lamp zijn volle sterkte heeft bereikt.

 

 

Eindeloze mogelijkheden en een unieke beleving

 

LED lampen zijn er in verschillende soorten, maten & kleuren en passen in elke willekeurige lamp. De mogelijkheden met LED-verlichting zijn eindeloos. U kunt de verschillende ruimten in huis of het bedrijf met LED-verlichting personaliseren. Dit zorgt weer voor een unieke beleving.


Onze adviseurs willen u graag te woord staan en laten zien wat de investering, opbrengst en terugverdientijd van LED-verlichting is.

 

Nieuws

/nieuws/vakantieperiode Namens al onze medewerkers wensen wij u een fijne vakantie!! Vanaf 1-8 zijn we met een beperkte bezetting aanwezig voor eventuele stor...
/nieuws/installeren-van-1-600-zonnepanelen-in-hardenberg Heuver Bandengroothandel zet de knop op Energieneutraal   Maandag 15 januari jl. zette burgemeester Snijders van Hardenberg bij...
/nieuws/overname-elektra-afdeling-hemmes-langeland   Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over Coevorden  Langeland-Borgman Installatietec...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.