Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

Vakantieperiode 2018

Namens al onze medewerkers wensen wij u een fijne vakantie!! Vanaf 1-8 zijn we met een beperkte bezetting aanwezig voor eventuele storingen en calamiteiten.

Vanaf 27-8 staan we weer volledig tot uw beschikking.

Installatie van 1.600 zonnepanelen

Heuver Bandengroothandel zet de knop op Energieneutraal

 

Maandag 15 januari jl. zette burgemeester Snijders van Hardenberg bij Heuver Bandengroothandel ‘de knop om’ naar energieneutraal werken. Met het doorknippen van het openingslint is de ingebruikname van de zonnepanelen een officieel feit. Milieubewustzijn staat bij het familiebedrijf centraal. De grote uitbreiding naar een magazijn van 43.000 m2 maakte het mogelijk om ruim 1.600 zonnepanelen te plaatsen. Daardoor kan Heuver energieneutraal gaan werken. De installatie verzorgt het hele pand.

 

Energieneutraal werken
Heuver Bandengroothandel heeft nu het grootste zonnepanelen dak in de gemeente Hardenberg. Aan burgemeester Snijders de eer om deze installatie officieel in gebruik te stellen. Heuver is het grootste bedrijf in Hardenberg dat overstapt op energieneutraal werken. Hierbij is er zelfs sprake van een overcapaciteit waarmee ook de eigen filialen (Profile Car & Tyreservice Heuver) mee kunnen voorzien.

 

Verder nog nieuwsgierig? Kijk hieronder naar een impressie filmpje:

 

Zonnenpanelen bij Heuver in Hardenberg

 

 

 

Overname elektra afdeling Hemmes&Langeland

 

Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over

Coevorden 

Langeland-Borgman Installatietechniek aan de Krimweg 34B in Coevorden heeft de elektra-afdeling van Hemmes & Langeland Installatietechniek, gevestigd aan de  Nobelweg 3 te Coevorden, per 1 mei  overgenomen.

Langeland-Borgman is zeer verheugd over deze overname en kijkt hiermee vol vertrouwen naar de toekomst. De competenties en vaardigheden, waarover het elektrobedrijf Hemmes & Langeland beschikt, is een perfecte aanvulling op de elektra-afdeling. 'Wij zijn zelf ook actief op de elektrotechnische markt en de laatste jaren wijst uit dat deze markt steeds verder doorgroeit. Met deze overname verwachten wij voor de toekomst klaar te zijn om de toenemende vraag naar elektrotechnische installaties naar ieders tevredenheid uit te kunnen voeren', aldus mede-eigenaar Peter Mulder.

 

Hemmes & Langeland Elektrotechniek beschikt over vergaande specialisaties op het gebied van elektrotechniek, automatisering, programmering en assemblage van elektronische vraagstukken. Bert Langeland stapte medio jaren tachtig in het bedrijf, dat door zijn vader was opgericht.

 

Bert Langeland heeft geen opvolging en zocht al enige tijd naar mogelijkheden voor continuïteit van zijn bedrijf. Deze unieke mogelijkheid heeft hij dan ook met beide handen aangegrepen in het belang van zijn werknemers.

'De medewerkers van beide bedrijven zijn afgelopen week op de hoogte gebracht en hier werd met veel enthousiasme op gereageerd', vertelt directeur John Borgman trots.

 

Langeland-Borgman Installatietechniek is actief op het gebied van cv-installaties, elektra, domotica, sanitair voor badkamer en toilet, leidekkers- en loodgieterwerk, dakbedekking, wtw-installaties, airco’s en luchtbehandeling. Ook omvat het werkterrein duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen en ledverlichting.

 

Met deze overname telt het personeelsbestand inmiddels 38 medewerkers. 'Wij zullen er met z'n allen alles aan doen om u nog beter, sneller en flexibeler van dienst te zijn', aldus de heren Borgman en Mulder.

Bereikbaarheid tijdens de bouwvak

Beste klant, beste relatie, 

 

Tijdens de bouwvak is ons kantoor van 28-07-2016 tot en met 21-08-2016 gesloten. 

Vanzelfsprekend zijn onze allround storingsmonteurs 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. 

 

Heeft u dus een storing? Bel dan 0524-512886. 

 

 

Het team van Langeland-Borgman wenst u een fijne vakantie! 

 

 

dorpskerk Sleen

Bij de oude dorpskerk in Sleen hebben wij de natuurleien en de loden hoekkepers weer in ere hersteld, mooi stuk vakwerk en oud ambacht. Nu gaan we verder met het volgende project lei-, lood- en zinkwerk bij de Winkler Prins in Veendam, we houden u op de hoogte.

 

254 mtr. zinken goot

Wij vervangen de zinken goten bij zorginstelling "de Tangenborgh" aan het Beneluxplantsoen in Coevorden.

Totale lengte van de te vervangen goten bedraagt 254 meter.

Indien er regelmatig onderhoud aan de zinken goten wordt uitgevoerd dan kunnen de nieuwe zinken goten weer 30 jaar mee.

NEN 3140 certificaat

Ook dit jaar zullen onze monteurs weer de nodige opleidingen volgen om up to date te blijven met de regelgeving in de installatiewereld.

De eerste certificaten zijn binnen m.b.t. het keuren van elektrische handgereedschappen volgens de NEN 3140.

Nieuws

/nieuws/vakantieperiode Namens al onze medewerkers wensen wij u een fijne vakantie!! Vanaf 1-8 zijn we met een beperkte bezetting aanwezig voor eventuele stor...
/nieuws/installeren-van-1-600-zonnepanelen-in-hardenberg Heuver Bandengroothandel zet de knop op Energieneutraal   Maandag 15 januari jl. zette burgemeester Snijders van Hardenberg bij...
/nieuws/overname-elektra-afdeling-hemmes-langeland   Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over Coevorden  Langeland-Borgman Installatietec...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.