Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

7 grote cv-ketels vervangen aan Kieftenhof te Dalen

Opdrachtgever: Domesta wooncorporatie

Werkzaamheden: Vervanging van 7 grote cv-ketels aan de Kieftenhof te Dalen.
Periode: Juni 2015

 

Projectomschrijving:    
Voor Domesta hebben wij de bestaande cv-ketels in de Kieftenhof, verdeeld over 2 gebouwen,  vervangen voor 7 stuks Nefit Topline ketels die in cascade worden opgesteld zodat er zo efficiënt mogelijk zal worden omgegaan met de energie. Tevens worden er in het kader van de nieuwe energiewet, die op 1 januari 2015 is ingegaan, warmtemeters geplaatst.

Vervanging 42 cv-ketels voor wooncorporatie Domesta

Opdrachtgever: Domesta wooncorporatie
Werkzaamheden: Vervanging van 42 cv-ketels aan de Holtingerhof te Emmen
Periode: Mei 2015

 

Projectomschrijving:    
In opdracht van Domesta hebben wij in 42 woningen de cv-ketels vervangen. De bestaande ketels zijn verwijderd, afgevoerd en vervangen voor een Nefit Pro NXT CW4 combi ketel compleet met een nieuwe kamerthermostaat, luchtafscheider, vuilafscheider, expansievat, veiligheidsventiel en service afsluiters. De bewoners zijn er blij mee omdat met name de energierekening weer naar beneden kan worden bijgesteld.

 

Renovatie GGZ Assen - 30 appartementen

Opdrachtgever: GGZ Assen
Werkzaamheden: Renovatie 30 appartementen in opdracht van Bouwbedrijf Vuurboom
Periode: April 2015 t/m april 2016

 

Projectomschrijving:    
Deze appartementen worden grondig gerenoveerd. Tijdens deze renovatie wordt er een compleet nieuwe elektra installatie aangebracht, dat voorzien wordt met energiezuinige verlichting, brand- en ontruimingsinstallatie, CAI installatie en WIFI spots.
Daarnaast wordt er tijdens deze renovatie nieuwe afvoeren, nieuwe water- en gasleidingen, nieuw sanitair, nieuwe cv-installatie en een CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem geïnstalleerd. Tevens worden alle appartementen voorzien van nieuwe gasmeters, watermeters en elektrameters. 

 

Renovatie R.K. Kerk te Gieten

Opdrachtgever: R.K. Kerk te Gieten
Werkzaamheden: Renovatie kerktoren
Periode: November/december 2014

 

Projectomschrijving:    
De kerktoren was aan een renovatie toe en dus is samen met de Gemeente Aa en Hunze, Monumentenadvies Noordoost Nederland en Langeland-Borgman een plan van aanpak samengesteld. Na uitvoerig overleg is besloten om de natuurleien waar nodig te vervangen, het lood 25-30 ponds op de hoeken te vervangen,  nieuwe koperen goten met koperen hemelwater afvoeren aan te brengen en de haan en bollen op de spits te demonteren, repareren, opnieuw met 24 karaats vergulden bladgoud voorzien en weer monteren.  Deze werkzaamheden hebben ± 4 weken in beslag genomen en zijn weer naar alle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. 

 

Renovatie van 8 woningen aan de Rijnsestraat te Coevorden

 

Opdrachtgever: Domesta wooncorporatie
Werkzaamheden: Renovatie van 8 woningen aan de Rijnsestraat te Coevorden.
Periode: Januari t/m mei 2015

 

Projectomschrijving:    
Voor ons bedrijf een bijzonder project, omdat hier de roots van het bedrijf ligt. In deze straat is het voor Langeland-Borgman allemaal begonnen wat bedrijfsvoering betreft. De woningen zijn, in samenwerking met bouwbedrijf Buursema, op het gebied van elektra, sanitair en cv-installaties weer geheel en/of gedeeltelijk gerenoveerd. Inmiddels zijn deze woningen weer door wooncorporatie Domesta in de verkoop gezet. Tijdens de werkzaamheden zijn er bij een aantal medewerkers van ons talrijke herinneringen opgehaald.

 

Renovatie leien dak voor Sint-Willibrorduskerk te Coevorden

Opdrachtgever: Sint-Willibrorduskerk te Coevorden
Werkzaamheden: Renovatie leien dak
Periode: Oktober/november 2014

 

Projectomschrijving:    

Deze kerk heeft een totale dak oppervlakte van 232 m². De aanwezige en bestaande leien moesten worden vervangen omdat deze leien te poreus waren geworden en de kans op lekkage steeds groter werd. Doordat de kans op lekkage steeds groter werd er besloten om de bestaande leien te vervangen. Wij hebben voor dit project circa 10.500 stuks Samaca natuurleien in de afmeting 20x30 cm aangebracht. Na de renovatie kan het dakvlak van de kerk weer een 50 tot 75 jaar mee. 

 

Nieuws

/nieuws/vakantieperiode Namens al onze medewerkers wensen wij u een fijne vakantie!! Vanaf 1-8 zijn we met een beperkte bezetting aanwezig voor eventuele stor...
/nieuws/installeren-van-1-600-zonnepanelen-in-hardenberg Heuver Bandengroothandel zet de knop op Energieneutraal   Maandag 15 januari jl. zette burgemeester Snijders van Hardenberg bij...
/nieuws/overname-elektra-afdeling-hemmes-langeland   Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over Coevorden  Langeland-Borgman Installatietec...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.