Storing?

Laat ons uw storing snel verhelpen

0524 - 51 28 86

24/7 bereikbaar

Overname elektra afdeling Hemmes&Langeland

 

Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over

Coevorden 

Langeland-Borgman Installatietechniek aan de Krimweg 34B in Coevorden heeft de elektra-afdeling van Hemmes & Langeland Installatietechniek, gevestigd aan de  Nobelweg 3 te Coevorden, per 1 mei  overgenomen.

Langeland-Borgman is zeer verheugd over deze overname en kijkt hiermee vol vertrouwen naar de toekomst. De competenties en vaardigheden, waarover het elektrobedrijf Hemmes & Langeland beschikt, is een perfecte aanvulling op de elektra-afdeling. 'Wij zijn zelf ook actief op de elektrotechnische markt en de laatste jaren wijst uit dat deze markt steeds verder doorgroeit. Met deze overname verwachten wij voor de toekomst klaar te zijn om de toenemende vraag naar elektrotechnische installaties naar ieders tevredenheid uit te kunnen voeren', aldus mede-eigenaar Peter Mulder.

 

Hemmes & Langeland Elektrotechniek beschikt over vergaande specialisaties op het gebied van elektrotechniek, automatisering, programmering en assemblage van elektronische vraagstukken. Bert Langeland stapte medio jaren tachtig in het bedrijf, dat door zijn vader was opgericht.

 

Bert Langeland heeft geen opvolging en zocht al enige tijd naar mogelijkheden voor continuïteit van zijn bedrijf. Deze unieke mogelijkheid heeft hij dan ook met beide handen aangegrepen in het belang van zijn werknemers.

'De medewerkers van beide bedrijven zijn afgelopen week op de hoogte gebracht en hier werd met veel enthousiasme op gereageerd', vertelt directeur John Borgman trots.

 

Langeland-Borgman Installatietechniek is actief op het gebied van cv-installaties, elektra, domotica, sanitair voor badkamer en toilet, leidekkers- en loodgieterwerk, dakbedekking, wtw-installaties, airco’s en luchtbehandeling. Ook omvat het werkterrein duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen en ledverlichting.

 

Met deze overname telt het personeelsbestand inmiddels 38 medewerkers. 'Wij zullen er met z'n allen alles aan doen om u nog beter, sneller en flexibeler van dienst te zijn', aldus de heren Borgman en Mulder.

Nieuws

/nieuws/vakantieperiode Namens al onze medewerkers wensen wij u een fijne vakantie!! Vanaf 1-8 zijn we met een beperkte bezetting aanwezig voor eventuele stor...
/nieuws/installeren-van-1-600-zonnepanelen-in-hardenberg Heuver Bandengroothandel zet de knop op Energieneutraal   Maandag 15 januari jl. zette burgemeester Snijders van Hardenberg bij...
/nieuws/overname-elektra-afdeling-hemmes-langeland   Langeland-Borgman neemt de elektra afdeling van Hemmes & Langeland over Coevorden  Langeland-Borgman Installatietec...

Contact opnemen

Langeland-Borgman B.V. Installatietechniek
A Krimweg 34B
7741 KJ Coevorden
T 0 524 - 51 28 86
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.